Οδοντιατρικό Τμήμα

Οδοντιατρικό Τμήμα – Πληροφορίες – Επικοινωνία
ΘΕΣΗ: Το Οδοντιατρικό τμήμα του νοσοκομείου βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου, στην πτέρυγα των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, δίπλα από την γραμματεία.
Το Οδοντιατρικό Τμήμα ασχολείται με Δευτεροβάθμια Οδοντιατρική Φροντίδα, η οποία βάσει της Α3β/3984 υπουργικής απόφασης είναι:

Πιο συγκεκριμένα αντιμετωπίζονται ασθενείς:

Σε αυτούς τους ασθενείς εκτελούνται αποκλειστικά θεραπευτικές εργασίες (π.χ. σφραγίσματα, εξαγωγές κλπ.) και ΔΕΝ πραγματοποιούνται προσθετικές αποκαταστάσεις(κατασκευή ή επιδιόρθωση ολικών ή μερικών  οδοντοστοιχιών/μασέλες - γέφυρες, στεφάνες/θήκες κτλ.)
Επίσης ΔΕΝ πραγματοποιούνται περιστατικά που απαιτούν εξειδικευμένες υπηρεσίες (γναθοχειρουργό, ορθοδοντικό κτλ).
ωράριο λειτουργίας: Σε πρωινό ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:00 – 15:00) και σε εφημερία ετοιμότητας σε 24ωρη βάση, όλο το χρόνο, για έκτακτα περιστατικά που χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης όπως πχ. οδοντοφατνιακά αποστήματα με επιπλοκές όπως οίδημα και πυρετό κτλ.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Το οδοντιατρείο είναι νοσοκομειακό και έως εκ τούτου περιθάλπει με πρόγραμμα εσωτερικούς ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και παραπέμπονται από τις διάφορες κλινικές και εξωτερικούς ασθενείς που παρακολουθούνται από το νοσοκομείο.
Αν είστε τέτοιος εξωτερικός ασθενής, μπορείτε να έρθετε στο οδοντιατρείο και χωρίς ραντεβού για να σας προγραμματίσουμε, τις εργάσιμες ημέρες (11:00 – 13:00), με το ΑΜΚΑ σας και τα φάρμακα σας, προκειμένου να συνεννοηθούμε με το θεράποντα γιατρό σας.  
Αν είστε ασθενείς χωρίς προβλήματα υγείας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά και αν έχουμε χρόνο θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, διαφορετικά θα σας παραπέμψουμε στην Πρωτοβάθμια Οδοντιατρική Φροντίδα.
Προτεραιότητα έχουν πάντα οι άνθρωποι που τα προβλήματα της υγείας τους επιβάλλουν περίθαλψη σε νοσοκομειακό περιβάλλον.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:   2821022542 – 544 ( τις εργάσιμες ημέρες 11:00 – 13:00)